Η χορωδία του 41ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών στο 1ο Παμπελοποννησιακό Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών

ΑΦΙΣΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Για πρώτη φορά η παιδική χορωδία του 41ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών άνοιξε τα φτερά της πέρα από την πόλη των Πατρών και συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 1ο Παμπελοποννησιακό Φεστιβάλ παιδικών χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στην Σπάρτη το διάστημα 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020 στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών.

Το φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στους ποιητές Ν. Βρεττάκο, Γ. Ρίτσο, Μ. Ελευθερίου και Γ. Σαραντάρη.

Η χορωδία μας τραγούδησε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 παρουσιάζοντας ένα ρεπερτόριο  αποτελούμενο από πέντε τραγούδια, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές!!! Ακόμα και ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, που έκανε την απονομή των αναμνηστικών, μίλησε για τη χορωδία του σχολείου μας με τα καλύτερα λόγια!!!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Μουσικό του Σχολείου μας, κα. Βενετία Παπαγγελοπούλου, για την εμπνευσμένη της δουλειά και τη συνεχή της προσπάθεια να αναζητά και να υλοποιεί συνεχώς καινούριες μουσικές προκλήσεις για τους μαθητές της χωρίς να υπολογίζει κόπο ή χρόνο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς, πρωτοστατούσης της προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, κας Αλεξάνδρας Φραντζή, που με την συμπαράστασή τους αυτό το ταξίδι έγινε πραγματικότητα!!!

Ευχόμαστε λίαν συντόμως και σε άλλα μουσικά και όχι μόνο ταξίδια!!!

KODAK Digital Still Camera
KODAK Digital Still Camera

ΦΕΣΤΙΒΑΛ 3

ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2